Andre guder – Jørgen Brekke

Vi har vært så heldige å motta leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Jeg må ærlig innrømme at jeg startet på denne boken uten særlige forventninger. Etter noen endringer i redaksjonen var vi ikke helt sikre på hvem som hadde bedt om boka, så jeg tok den. Og gjett om jeg valgte rett der!

Til vanlig leser jeg hovedsaklig klassikere eller bøker som bygger mer på et poetisk språk enn en spennende handling. Andre guder er en utrolig spennende bok og en deilig kontrast til hva jeg vanligvis liker.

Fra første side er jeg engasjert. Jeg forventer ikke at det første som møter meg er ordene «DRAPSKVELDEN» midt på en blank side. Videre fortsetter Brekke å bryte med forventningene mine. Når jeg tror jeg har funnet svar på et spørsmål (for man kan aldri være sikker) dykker det opp et nytt spørsmål! Slik forløper hele boken.

Selv når man kommer til det punktet at man tror man har skjønt greia fortsetter spenningen. Faktisk sitter jeg igjen med en følelse av å ville ha mer etter å ha lest boka ferdig, og det er en god (vond?) følelse.

Jeg vil både anbefale boka videre til alle, da den er lettlest og spennende og dekker nesten hele spekteret. Jeg vil også gi en liten shoutout til Vigmostad & Bjørke som sender oss stadig bedre bøker!

Lina Maria Skullerud


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s