Eurydike Anal av Vibeke Tandberg

Jeg skal være helt ærlig, jeg kjøpte denne boka fordi den var pen. Omslaget i lyst rosa skilte seg ut fra de andre bøkene og vant oppmerksomheten min. Jeg leste på baksiden. En interessant, både sammenhengende og usammenhengende tekst. Jeg ante ikke hva jeg gikk til. Den ble utgitt i 2018, noe som passet meg perfekt da jeg prøver å lese litt nyere litteratur for tiden.

9788249519545_b26c2903781303b2fd2265d294d5ebd61aaaf3f5_x300

I begynnelsen av boken trodde jeg at jeg forsto. Etter noen sider skjønte jeg at der tok jeg feil. Jeg forsto ikke. Karakterer ble aldri navngitt, men de reflekterte over sitt eget surr med navn, noe som skapte surr hos meg også. Og sånn gikk egentlig resten av boka. Jeg antok at jeg ville få en slags forklaring mot slutten, men slutten var fremdeles vag.

Handlinger og karaktertrekk er veldig flytende og for alt jeg vet kan det være en historie som knytter dette sammen som jeg dessverre ikke fikk tak i. Når jeg får tid skal jeg lese den igjen. Jeg synes om innholdet som jeg syntes om omslaget. Det er fint, litt poetisk og noe tiltrekkende ved det. Men det har ingen dybde, ingenting som fanger deg. Heldigvis er den kort, så det skal ikke bli et stort problem å lese den igjen på jakt etter hva jeg gikk glipp av.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s