nytt semester, nye muligheter

Hei venner, et nytt semester er i gang og vi har flere spennende planer for høsten! Blant annet vil linjeforeningen Yggdrasil arrangere bokbytte, fagdag, spillkvelder, filmkveld og ikke minst en poesikveld! Dette er selvfølgelig åpent for alle med en interesse for litteratur, og deres venner. Nærmere info om tid, sted, innhold, alt spennende kommer senere.

Her på bloggen ønsker vi også et nærmere samarbeid med våre lesere. Vi håper at dere vil bidra til å gjøre denne bloggen til en plattform for alle som liker å lese, skrive, eller ønsker å gjøre det. Ta kontakt, send oss deres bidrag og forespørsler. Vi ønsker oss anmeldelser, anbefalinger, tips til måneder instapoet, egenskrevne dikt, folk dere vil vi skal intervjue, temaer dere er interesserte i, analyser teksten til deres norske favorittsang, del deres tanker, ideer, inspirasjoner, følelser og hemmeligheter, alt tas imot med takk!

Vi gleder oss masse til å høre fra dere, se dere og lese med dere!

Hilsen redaksjonen


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s