Månedens instapoet – november 2018

Hver måned legger vi ut et innlegg hvor vi fremhever en instapoet. Hva er en instapoet? – En person som skaper og poster lyrikk på appen Instagram.


Månedens instapoet er den danske kontoen @denstillepoet. 

@denstillepoet er en liten profil fra Danmark som har en ren stil med hvite bakgrunner og svart tekst. Teksten varierer litt i utseende som skaper variasjon.

Dette er en ganske ny profil, som faktisk ble opprettet nå i november. Men, vi har lagt merke til denne stemmen og vil fremheve profilen.

denstillepoet0

Denne dikteren skriver gode og korte dikt. De handler om blant annet hvordan samfunnet vårt er i dag med sosiale medier og skjermer. Og om ensomhet, kjærlighet og smerte. Dette er klassiske tema og tema som passer fint til instapoesi.

denstillepoet1

denstillepoet4

Dikta er ofte «spot on» og konkrete. De taler til oss og får oss til å tenke. Vi kan se at personen har valgt sine ord med omhu, som er så viktig i korte dikt.

denstillepoet3

denstillepoet5

Noen er også filosoferende og mer poetiske i språket.

denstillepoet2

denstillepoet6

Vi synes profilen skriver bra og vi gleder oss til å se videre arbeid. Profilen har også en god blanding mellom å skrive om egen smerte og også skrive dikt som skal fremkalle noe godt og positivt hos den som leser. Dette er en fin blanding for en instapoesi-konto, da lesere som hurtig scroller gjennom feeden kan stoppe opp og smile litt også.

Gå inn på profilen og følg! 🙂


Katrine Tveito


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s