Månedens instapoet – April 2018

Hver måned legger vi ut et innlegg hvor vi fremhever en instapoet. Hva er en instapoet? – En person som poster lyrikk på appen Instagram.


Månedens instapoet for april 2018 er @stenersrod

stenersrod

Espen Stenersrød er mannen bak @stenersrod og har gjort det ganske bra i instapoesi-verden. Med nesten 7000 følgere og en nylig utgitt diktsamling: Myhtos | Mikro. 

stenersrod3

Stenersrød skriver solide dikt på daglig basis da han har både gjennomført to utfordringer med ett dikt hver dag i et år, og nå holder han på med #30dager30dikt, altså et dikt hver dag i 30 dager. Sist gang han gjorde en 365 dagers diktutfordring var i 2017/2018 og der tok han i mot temaforslag fra sine følgere. Altså hadde han et spesifikt tema for hvert dikt. Dette gir både et spennende innhold, men også et interaktivt innhold hvor hans lesere kan delta.

stenersrod5

I løpet av utfordringen kom det mange forskjellige tema, og som var åpne for alle mulige slags tolkninger. Noen dikt var vakre og såre, mens andre hadde en mer humoristisk tone:

stenersrod6

Som mange andre instapoeter har også Stenersrød et estetisk gjennomført tema på sin profil. Alle diktene skrives på enkle bakgrunner med farge, med noen mer personlige og annerledes innlegg inni mellom. Stenersrød er ikke bare poet, men også musiker, og har av og til innslag av musikk og livestreaming.

stenersrod1

Alt i alt er Stenersrød en spennende instapoet som er verdt å sjekke ut.

stenersrod4stenersrod2

Katrine Tveito


Så du hvem vi valgte som månedens instapoet i mars? Les innlegget her. 


En kommentar om “Månedens instapoet – April 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s