Ukens boktips – Uke 07 – Mammutsalg-tips

Ukens boktips er en fast spalte hvor studenter, ansatte eller gjesteskribenter gir sine boktips.

Mammutsalget har startet! Skal du ut og sikre deg noen godbiter?


Bøker jeg har lest som er med på Mammutsalget:

Innbundet
Bilde lånt fra Oktober Forlag

Menn som ingen treng – Frode Grytten

– Menn som ingen treng er Frode Gryttens niende novellesamling og har noveller om menn i alle former. Det er kanskje den beste måten å beskrive boka på? Frode Grytten skriver utrolig fint. Om du ikke har lest noe av han før så anbefaler jeg absolutt å plukke med deg denne under Mammutsalget.

 

 

 

 

 

untitled
Bilde lånt fra Tiden Forlag

Hver gang du forlater meg – Linnea Myhre.
– Jeg har lest alle bøkene til Linnea Myhre, og dette mener jeg er den svakeste av dem. Men, om du liker henne som forfatter, er den verdt å sjekke ut. Jeg liker stilen til Linnea, og det var mye bra i boka, men det føltes som om den kunne trengt en runde til med redigering for å bli ordentlig god.

 

 

 

 

9788202542719
Bilde lånt fra Cappelen Damm

Arv og miljø – Vigdis Hjorth.
– Dette er en av de mest omtalte bøkene i 2017, så jeg trenger egentlig ikke å si så mye om den. Om du har fått med deg alt styret rundt den og er nysgjerrig på hva alt handler om, så har du en god sjanse til å kjøpe den nå. Som «bare» en roman mener jeg den er helt ok, ikke noen favoritt i min bokhylle, men ikke dårlig heller.

 

 

 

 


Bøker jeg har tenkt til å kjøpe:

Du er så lys – Tore Renberg. 

Jeg har hatt lyst på denne boken en stund. Tore Renberg er en forfatter jeg ikke har fått lest enda, men som jeg har veldig lyst til å lese.

Vampyr – Steffen Kverneland 

Denne faller ikke under bøker jeg normalt ville ha plukket opp, men det er noe veldig fascinerende med konseptet. Kanskje mest fordi jeg også har studert kunst?

Året – Tomas Espedal 

Beskrivelsen til denne boka er så vakker, og den har fått mange gode anmeldelser, så jeg har lyst å sjekke den ut.


Bøker jeg allerede har – men ikke har fått lest:

Sommerboken – Tove Jansson 

Tove Jansson er en barndomsfavoritt pga. Mummi, og i voksen alder fant jeg ut at hun også skriver romaner for voksne. Jeg har så langt lest Den ærlige bedrageren som jeg likte veldig godt, og Sommerboken står klar i hylla til å bli lest. Kanskje i sommer?

Ungdomsskulen – Heidi Furre

Denne kjøpte jeg på salg hos Flamme Forlag for litt siden, men har enda ikke fått lest den. Jeg er veldig spent på denne forfatteren.

Menn uten kvinner – Haruki Murakami 

Denne kjøpte jeg faktisk nylig, så det var jo litt kjipt å se den komme på Mammutsalg nå, hehe. Men, denne kjøpte jeg mest av alt pga. at omslaget er gult, faktisk. Dette fordi jeg er med i en leseutfordring der en av bøkene skal være gule. Jeg har lest Murakami før, og jeg liker veldig godt forfatteren.


 

– Katrine Tveito

 

 


En kommentar om “Ukens boktips – Uke 07 – Mammutsalg-tips

  1. Tilbaketråkk: Ukens boktips – uke 08

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s